Domino 16 veckor och annat smått och gott

Idag är Domino 16 veckor gammal, och har alltså varit i min ägo i nästan 8 veckor :O :) Tiden går fort!

Bilder från idag, i sitt fina nya täcke :P








Fina öron va? ;)

__________________________________________________________

Igår fick jag gjort en hel del i köket . Nästan helt utrensat bland mammas grejer nu :P Bara halva lägenheten kvar. PUST!

Var hemma från stallet vid 21.00 igår. Tittade då först på Greys och sen på Vampire D. Tryckte i mig 100 g choklad och lite - sån där vit vanlig svamp - hur fan stavas det?? , och gurka och dippa ;)
GOTT.

Hade lite "tur" att jag inte blev inringd i morse. För somnade inte förrän typ 1 kanske. Det är ju sportlov, så väntar mig en ganska lugn vecka på jobbfronten. Men desto mer kan jag få gjort i lägenheten :)
Igår var jag och tittade på färg till väggarna. och det känns som att jag borde måla om. Mycket jobb med att preparera väggarna innan bara.... Hmm. Hjälpa till någon ? :)


Om det är någon som har en häst över, som behöver ridas och vill tränas, så skicka hit den!!! Jag har sån ridabstinens så det är sjukt.
Rasse ska vi åka in med igen, bara vi kan lösa det med bil..
Och Sally kämpar med sin sena, vilken dock är väldigt fin de flesta dagar (dvs när hon inte har sprungit som en idiot i hagen) så jag skulle vilja sätta igång henne, men där sitter något annat i kroppen på henne som måste åtgärdas. Sen är jag velig hur jag ska göra. Vill ju betäcka Sally med. Men min ridabstinens är så total! Hmm!

Också behöver de nya skor, och Sally ska vaccineras. Billig månad detta.. ? NOPE

 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och min lägenhet ;)

Puss o Kram

Domino och Orion .

Jag älskar mina djur!




Och nej, hans öron ligger inte lika fint som på bilden längre :P






RSS 2.0